VESI VVS

Nye Vandrør

Nye vandrør udskift dine vandrør billigt. Få en pris eller tilbud på udskiftning af vandrør


Tlf. 50 20 20 70

VESI VVS Vvs firma vvs installatør på Facebook


VVS Installatør Jesper Bjeverskov Indehaveren af VVS Firmaet VESI VVS - Billigt vvs firma med billige vvs timepriser

Køb dine nye vandrør - vandinstallation hos vvs-firmaet Vesi VVS


Skal dine vandrør udskiftes så ring til Vesi VVS - 50 20 20 70


Skal du have nye vandrør, ny vandmålerinstallation eller nye ventiler på din vandinstallation. Så er du velkommen til at kontakte vvs-installatør Jesper Bjeverskov. Vesi VVS giver gerne et gratis og uforpligtende tilbud på udskiftning af vandrør. Du kan ringe til Vesi VVS på telefon 50 20 20 70 eller skrive en mail til . Vesi VVS laver billigt vvs-arbejde i byger som Frederikssund, Ølstykke, Roskilde, Egedal, Jyllinge, Slangerup og Stenløse.


Billig vvs service fra vvs firmaet VESI VVS billig vvs installatør

Tryk tab • Trykgrupper
I vvs branchen har vi opdelt armaturer, ventiler, maskiner i 3 forskellige tryk grupper. Hver gruppe er udtryk for, hvor meget tryk tab der igennem et armatur.
Trykgruppe 1, 2 og 3. -> 50 ~ 150 ~ 300 kPa

Undgå vandspild
Tjek om din vandmåler står stille, når der ikke er forbrug på vandinstallationen. Vandmåleren skal stå stille - "Helt stille"

Valg af vandrør til din vandinstallation
Jeg bliver tit spurt om, hvilke materiale er bedst til en vandinstallation. Mit eje foretrækkende er rustfast stålrør, galvaniseret rør, pex rør. Jeg prøver så hvidt det er muligt, at undgå kobber og messing i en vandinstallation, på nær ventilerne som oftest er af messing.

VA Godkendelse - ETA Danmark
Det anbefales at du anvender vvs materialer som er VA Godkendt. ETA Danmark


Kalkfilter og Blødgøringsanlæg fra Guldager. Køb dit kalkfilter af en Aut. VVS Installatør Vesi VVS
Kalkfilter.
Det kan være nødvendigt med et kalkfilter elle et blødgøringsanlæg, hvis dit kalk tal er for højt. Med et kalkfilter kan du ion bytte mineralerne i vandet og derved undgå kalk. Jeg har installeret Guldager A/S anlæg foran kaffemaskiner, opvaskemaskiner og på det kolde vand, til varmtvandsbeholdere
billig udskiftning af vandrør
VVS Installatør Jesper Bjeverskov G+ | | VESI VVS G+ |© 2018 - VESI VVS - Aut. VVS Installatør - Kornvænget 86 3650 Ølstykke - Tlf. 50 20 20 70 - vesivvs.dk -